Chokladfondant



200g Mörk choklad
200g Smör
4st Ägg
2dl Strösocker
1dl Kakao
1dl Vetemjöl

Du gör så här
Börja med att smälta chokladen och smöret. Vispa samtidigt ihop äggen och sockret. När chokladblandningen är smält så häller man ner det med äggen. Blanda sedan i kakaon och sist vetemjölet i blandningen.
Baka av dom på 220grader i ca 8 minuter. Servera med vispgrädde.
Baka först av en och se vilken tid som behövs för att få chokladfondanten rinnig inuti men endå hård på ytan.

Svartvinbärsmousse


Smördegsbakelse


Barnkalas




Mini äppelpajer

 
 
 
 
Pajskal
250g Vetemjöl
115g Smör
1st Ägg
Lite Salt
Lite Socker

Knåda ihop vetemjölet och smöret. Ha sedan i resten utav ingredienserna. Låt degen sedan vila i kylskåpet före användning. 
Äpplen
Skivade äpplen
Socker
Sirap
 
En skvätt vatten
Kanelstång
Koka upp allt förutom äpplena. Lägg sedan i dom skivade äppelbitarna och låt det ligga och dra en stund.
 
 
Smulor
3dl Fiber havregryn
3/4dl Socker
100g Smör
Blanda ihop allt och toppa pajerna ordentligt.
Grädda på 175 grader i 20 minuter
 
 

Baby shower tårta






Drömmar



Drömmar
100g Smör
2dl Strösocker
2tsk Vaniljsocker
1dl Matolja
1tsk Hjorthornssalt
4dl Vetemjöl
 
Vispa smör, socker och vaniljsocker. Häll sedan i hjorthornssaltet och oljan. Blanda sedan i vetemjölet. Knåda ihop till en jämn smet, rulla sedan ut små bollar och lägg på plåten. 
 
Grädda på 150 grader i 20 minuter