Kakor med glasyr

Kakor:
200g Osaltat smör
200g Socker
1st Ägg
400g Vetemjöl
1st Citron (zest och 1 tsk av saften)
1/4 tsk Salt

Du gör så här:
Vispa socker och smör krämigt. Tillsätt ägget, vetemjöl, salt och citronen. Låt gå ihop till en slät kakdeg. Plasta sen degen och lägg i kylskåpet i minst 1 timme.
Kavla sen ut degen, den ska vara 5mm tjock. Stansa ut kakorna och lägg på plåt. Baka av på 175grader i ca 10 minuter. Kakorna ska få lite färg med dom ska ändå vara ljusa.


Glasyr:
 2st Äggvitor
600g Florsocker
1 nypa salt
3tsk Pressad citron

Du gör så här:
Vispa ihop alla ingredienser. Om man ska doppa kakorna i glasyren så ska den vara rinnig. Om man ska dekorera med glasyren ska den vara fastare.