Key Lime Pie

 
 
Botten:
200g Digistivkex
100g Smör

Fyllning:
400g Kondenserad mjölk
4st Äggulor
5st Lime (skal+saft)
 
Maräng:
4st Äggvitor
250g Socker
Lite vatten
 
 Du gör så här:
Smula digistivkexen, blanda ihop med det smälta smöret. Tryck ut i formar och förgrädda på 175 grader i 10 min. Blanda sen den kondenserade mjölken med äggulorna och limen. Låt stå och dra i 30-60 min. Sila sedan fyllningen. Fyll formarna eller formen och grädda i ca 15 min på 175 grader.
Vispa äggvitorna till ett hårt skum, koka samtidigt upp sockret med lite vatten. det ska värmas till 121 grader, häll det sedan över äggvitorna och vispa kallt. Sen är det bara att spritsa på marängen och sen bränna av med en brännare.
                                                                                           
                                                                                                        -Underbart gott-