Minimaränger

image description
image description
Maränger
200g Äggvita
2tsk Citronsaft
100+100g Socker
200g Florsocker

Gör så här:
Vispa äggvitorna med citronsaften tills det blir ett skum. (Receptet funkar även utan citronsaft.) Häll i 100g socker, vispa. När det börjar bli ett ordentligt skum så häll i resten utav sockret. Öka hastigheten och kör till en maräng. (En maräng ska inte vara rinnig, utan helt fast. Testa och vänd skålen uppochner, om allt ligger kvar i bunken är den perfekt.) Sikta sen i florsockret och vänd ner i marängen.

Baka av dom i 100grader. Normalstora maränger i ca 90 min och minimaränger i ca 30 min.

Fudge

Amerikansk karamellfudge med kondenserad mjölk
Chokladfudge med nötter, russin och tranbär
Chokladfudge med Southern comfort (whiskylikör)
Chokladfugde med nötter, russin och tranbär




Påsktårtor

image descriptionimage description

Kycklingtårta

image description
image description