Hallonmousse
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2010/dsc00737_108889021.jpg)
Hallonmousse
90g Fruktpure
3g Gelatin
12g Äggvita
24g Socker
45,9g Grädde
Vispa äggvita fluffig. Smält sockret och lite vatten till 121 grader. Häll sedan ner sockret över äggvitan samtidigt som det vispas.
Värm puren och smält gelatinet i det.
Blanda puren med marängen.
Vispa sedan grädden och vänd ner den i puren och marängen.
Häll sedan upp i formar och in i frysen.
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2010/dsc00738_108889079_thumb.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2010/dsc00742_108889133_thumb.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2010/cimg7142_108893003_thumb.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2010/cimg7153_108893118_thumb.jpg)
Samma mousse men två olika upplägg.
Kommentarer
Trackback