Moussebakelser
Smakerna är äpple och svartvinbär.
Här har vi ritat lite på den inre sidan utav skålarna med färgad vitchoklad.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3856_29138049_thumb.jpg)
Här är mina äppelmousse bakelser.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3857_29138327.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3859_29138977_thumb.jpg)
Här är mina svartvinbärsmousse bakelser.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3863_29138690.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3864_29138784_thumb.jpg)
Här har vi ritat lite på den inre sidan utav skålarna med färgad vitchoklad.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3856_29138049_thumb.jpg)
Här är mina äppelmousse bakelser.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3857_29138327.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3859_29138977_thumb.jpg)
Här är mina svartvinbärsmousse bakelser.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3863_29138690.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3864_29138784_thumb.jpg)
Wienerbröd och strass bakning
Wienerbröd
Innan vi bakade av dom.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3841_29136036.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3839_29135916_thumb.jpg)
Så här fina blev dom när dom var klara.
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3851_29136198.jpg)
Strass
Innan dom var bakta i ugnen.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3846_29136385.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3848_29136473_thumb.jpg)
Här är dom klara.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3852_29136880.jpg)
Innan vi bakade av dom.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3841_29136036.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3839_29135916_thumb.jpg)
Så här fina blev dom när dom var klara.
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3851_29136198.jpg)
Strass
Innan dom var bakta i ugnen.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3846_29136385.jpg)
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3848_29136473_thumb.jpg)
Här är dom klara.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3852_29136880.jpg)
Karamelliserade äppelbitar
Skär upp 2 äpplen och smält socker och smör i en kastrull. Lägg sedan i äppelbitarna. Låt alt stå och dra en stund.
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3726_29053763.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3728_29053867_thumb.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3726_29053763.jpg)
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3728_29053867_thumb.jpg)
Wienerbröd
Först kavlar vi ut degen.
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3757_29049872.jpg)
Vi lägger på smöret som ska kavlas in i degen.
(2,5 kg smör till 1 liter deg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3761_29050017.jpg)
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3764_29050329.jpg)
Sen viker man in smöret i degen.
![](https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3766_29050811.jpg)
Sen kavlar man ut degen flera gånger och viker 3 gånger 3 slag.
![](https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3767_29051004.jpg)
Då ser det ut så här när man har vikt den.
Sen är det bara att fortsätta 2 gånger till.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3771_29051320.jpg)
Sen när man är klar och har gjort allt rätt så bli det så här fina lager.
![](https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/179548/images/2009/cimg3774_29051461.jpg)